Ondersteuners informatiesessie Week van de Schooltuin 2024 – online

Online - Zoom

Ondersteun jij het schooltuinieren? En wil je aansluiten bij de Week van de Schooltuin? Meld je dan aan voor deze online informatiesessie op 23 januari 2024 van 16.00-17.00 uur. We vertellen je alles over hoe we de Buitenlesdag benutten en over de Grote Pieperles. Samen gaan we weer aan de slag met het bedenken van […]

Week van de Schooltuin 2024

Van 8 tot en met 12 april vindt de Week van de Schooltuin 2024 plaats. Elke dag zijn er activiteiten, speciale inspiratie evenementen en momenten geplaatst. Op 9 april is het ook Nationale Buitenlesdag.

Uitreiking Gouden Wortelzaadje

Tijdens de Week van de Schooltuin reiken we het Gouden Wortelzaadje uit aan een school, groep ondersteuners of andere formele of informele organisatie die een concrete hulpvraag heeft rondom schooltuinieren. Dat gebeurt op 11 april. Meer informatie over het Gouden Wortelzaadje en hoe je het kunt vinden vind je in dit bericht. 

Uitreiking Gouden Wortel 2024

Tijdens de Week van de Schooltuin reiken we de Gouden Wortel uit aan de winnaars van 2024. Met de Gouden Wortel zetten Alliantie Schooltuinen en Jong Leren Eten gemeenten in het zonnetje als waardering voor de – vaak jarenlange – ondersteuning én als inspiratie voor andere gemeenten.