Welke gewassen zet jij in de tuin?

Her en der zijn de schooltuinjuffen en -meesters weer bezig met het teeltplan. Kun je wat inspiratie gebruiken voor jouw schooltuingewassen? Kijk dan eens op de eerste versie van de schooltuingewassenlijsten. 

Gewassen voor de kindertuin, de inspiratietuin en specials

Samen met NAK Tuinbouw, bedrijven uit de zaadsector en experts uit ons netwerk van schooltuinadviseurs hebben we lijsten opgesteld voor de kindertuinen, voorbeeldtuintjes en een lijstje met specials voor schooltuinen die kunnen rekenen op kundige groene vingers en een flinke dosis enthousiasme…

Dit is een eerste versie van deze gewassenlijsten:

Gewassenlijst inspiratietuinen

Gewassenlijst kindertuinen

Gewassenlijst specials

Heb jij aanvullingen, opmerkingen of tips? Stuur ze naar info@alliantieschooltuinen.nl. Samen kunnen we de lijst verder verbeteren.