Informatiesessie Ondersteuners

Je hebt het vast al gehoord: voor de derde keer zetten we met elkaar de schijnwerpers op het schooltuinieren. Dit keer van 8 tot en met 12 april, in samenwerking met de IVN Buitenlesdag op 9 april.
Speciaal voor ondersteuners organiseren wij een online informatiesessie op 23 januari. Meld je nu alvast aan! 

Groot succes vorig jaar dankzij jou

De tweede editie van de Week van de Schooltuin was ook door jouw inzet een groot succes. Vorig jaar leerden maar liefst 47.997 leerlingen zaaien en oogsten en werden 489.235 zaadjes gezaaid en plantjes geplant! Ook was er veel aandacht via social media, de lokale media en we haalden zelfs het tv-programma BinnensteBuiten.

Zet in je agenda 

Omdat de week vroeg in het jaar valt, willen we je al op 23 januari informeren over alle activiteiten tijdens een online sessie van 16.00-17.00 uur. Per dag hebben we een thema en doelgroep in gedachten: een openingsactiviteit, het nieuwe Gouden Wortelzaadje en de Gouden Wortel, een landelijke ondersteunersbijeenkomst en het Handboek Schooltuinieren wordt gepresenteerd.

Samen slogan bedenken 

We gaan met elkaar weer een slogan bedenken. Vorig jaar resulteerde de brainstorm in het mooie: ‘Samen zaaien, samen groeien’. Dit jaar zetten we de aardappel in het zonnetje. De organisatie van de Buitenlesdag zet in op het thema ‘je eigen voedsel verbouwen’ en promoot de Grote Pieperles, geschikt voor scholen met en zonder schooltuin. 

Laat je hersens vast kraken…

Ben je erbij? 

Meld je hieronder aan. Een week van tevoren ontvang je een link.

Blijf op de hoogte!

Wil je onze digitale nieuwbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.