schooltuinfan

Word schooltuinfan!

Samen gaan we voor een gezonde en natuurbewuste generatie. Wil jij ook dat elk kind op de basisschool zelf leert moestuinieren? In de schooltuin leren kinderen in de praktijk over gezonde voeding en de natuur. Ondersteun de missie van Alliantie Schooltuinen en word schooltuinfan!

schooltuinfan

Door schooltuinfan te worden, sluit je je aan bij Alliantie Schooltuinen en help je op jouw manier mee. Je deelt jouw belofte of overtuiging met jouw netwerk en helpt zo mee om de voordelen van schooltuinieren te laten zien, kennis te delen, anderen te inspireren en meer helpende handen voor scholen te krijgen. Samen laten we onze beweging groeien, met als eindresultaat: elk kind een schooltuin.

“Ik help door kinderen mee naar buiten te nemen, ze de wonderen van de natuur te laten zien. Baby, peuter, kleuter en elke leeftijd erna neem ik graag mee in de (moes) tuin en laat ik daar kennis maken met alles wat er leeft.”

Sheila Broeders, Kleine Groene Handjes

“Wij helpen graag door de kennis en ervaring en producten die we als organisatie The Bulb Farmers hebben verkregen (door samen te werken met de beste bloembollenkwekers) ter beschikking te stellen aan en de Schooltuinen.”

Ruud IJssel de Schepper, Bulb Farmers

“Ik help door als professional zoveel mogelijk kinderen op scholen en kinderdagverblijven (en hun juffen en meesters) lessen, workshops en begeleiding te bieden bij het tuinieren”

Klaske Montizaan, Hart voor Voeding

“Ik help door tuinlessen en (gezonde) voedings- en kooklessen te geven en natuurexcursies te verzorgen voor Basisschoolleerlingen”

Joanneke Romkema, JoaVita

“Ik help door elk jaar met de leerlingen onze moestuintjes te vullen en te verzorgen.”

Angela Oppermann, Christelijke Basisschool Willem de Zwijger

Meld je aan als schooltuinfan!

Je ontvangt het schooltuinfanlogo en een voorbeeldtekst die je op jouw sociale mediakanalen, website en drukwerk kunt gebruiken.

Naam*
Door deze belofte te ondertekenen ga je akkoord met het plaatsten van de ingevulde gegevens op onze website. Informatie over ons privacybeleid vind je in ons privacy statement.

Alle schooltuinfans

Naam Plaatsnaam Organisatie
Nycke Heurman Rijen Tuinwijs
Marleen Van Gerven Liempde Elde college
Petra Spigt Wervershoof
Pam Verwoolde Breda Puur Pam - eigenwijs moestuinieren
Willy Boogaard Olst Boogaard coaching & training
Benjamin van der Spek Middelburg SSG Nehalennia
Ilona Kuiers-Trompetter Zwolle - Rouveen SO De Twijn uitstroomprofiel vervolgonderwijs/arbeid
Jan Langelaar Winsum Natuureducatie Winsum
Jose Wille Voorne aan Zee Stichting PUSH
Marika Rath Breda NDE Gemeente Breda