Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jubileumfeest of meedraaien met de lessen in Enkhuizen

18 juni 2023 | 14:00 - 16:00

Schooltuinen Enkhuizen

Feest ter ere van 25-jarig bestaan NME Centrum Enkhuizen
Kom je uit de buurt en wil je een keer komen kijken? Op 18 juni 14:00 – 16:00 vieren we feest vanwege ons 25-jarig bestaan. De schooltuinen bestaan zelfs al 45 jaar. Iedereen is welkom om te komen kijken.

Meedraaien met de schooltuinlessen
Ben je nog niet zo bekend met het schooltuinieren en wil je ervaren wat het is? Dan ben je welkom om een of meer  mee te draaien met de schooltuinlessen in Enkhuizen. Elke dinsdag en donderdag vinden de lessen plaats tussen 8:30 en 14:00. Ook zonder schoolkinderen kun je de schooltuin ervaren tot 15:30.

Om een keer mee te draaien kun je een afspraak maken met Mieke Bakker door een email te sturen naar schooltuinen@hertenkampenkhuizen.nl

Over Schooltuinen Enkhuizen

Kenmerken schooltuinen Enkhuizen

We krijgen gemiddeld 200 leerlingen per seizoen, verdeeld over 8 of 9 klassen. Ze worden begeleid door een educatief medewerker van Hertenkamp Enkhuizen en 2 tuinvrouwen. De leerlingen hebben ieder een eigen tuin van 3 m2. We werken met een voorbeeldtuin per klas en hebben meerdere tuinen met gewassen die afwijken van het teeltplan. Ter inspiratie, om te proeven enzovoort.

Gegevens

Datum:
18 juni 2023
Tijd:
14:00 - 16:00

Locatie

Hertenkamp Enkhuizen
Langs het Wethouder Jan Visserpad
Enkhuizen, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Schooltuinen Enkhuizen
E-mail:
schooltuinen@hertenkampenkhuizen.nl
Bekijk de site van Organisator