Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Schooltuinfestival voor Ondersteuners

10 april | 13:00 - 17:30

€25

Op woensdagmiddag 10 april zijn schooltuinondersteuners uit heel Nederland bij elkaar op de mooie Osdorp schooltuin in Amsterdam.

Meld je direct aan voor het Schooltuinfestival

Schooltuinfestival
Ontmoet het geweldige Nederlandse netwerk van mensen met dezelfde passie voor schooltuinieren als jij tijdens de Week van de Schooltuin

  • We wisselen succesverhalen, tips en leuke lessen uit.
  • We delen uitdagingen, stellen vragen en leren van de vragen van anderen.
  • We gaan lekker actief aan de slag, zodat je vol inspiratie terug gaat naar je eigen schooltuin.
  • En natuurlijk ontmoeten we elkaar, heffen we het glas en zorgen we voor een lekker hapje daarbij.

Voor wie?
Deze activiteit is speciaal bedoeld voor iedereen die actief is of wil worden als ondersteuner in de schooltuin, dus voor schooltuinleiders, schooltuinmeesters en -juffen, schooltuinvrijwilligers, schooltuin tuinvrouwen en -mannen en mensen die op een andere manier actief zijn om het schooltuinieren mogelijk te maken.

Kosten*
Jouw bijdrage voor het Schooltuinfestival is €25. Voor dat bedrag krijg je toegang tot het festival met leuke sprekers en workshops, zorgen we voor een hapje en een drankje én krijg je een gedrukt exemplaar van het Handboek Schooltuinen ter waarde van €25 mee naar huis.

Programma
Tijdens het festival gaan we in blokken van een half uur tot drie kwartier met elkaar aan de slag. We wisselen kennis en ervaring uit, delen successen en bieden actieve workshops aan. Een deel van het programma wordt ingevuld met hulp van ondersteuners uit het hele land. Heb jij een goed idee of wil je een bijdrage leveren? Dat kun je aangeven in het aanmeldformulier. We werken tot 15 maart aan het inhoudelijk programma, vul dus (ruim) voor die tijd jouw aanmelding in en stuur ons je suggesties.

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten op 10 april!

Wil je meedenken over het programma? Heb je ideeën voor een bijdrage of juist voor onderwerpen waar je zelf over wilt leren? Vul dit formulier in om jouw ideeën over het programma met ons te delen. 

*De werkelijke kosten van het festival zijn veel hoger. Het leeuwendeel wordt betaald met subsidie die de Alliantie Schooltuinen ontvangt voor het stimuleren van schooltuinieren in Nederland.