Wat is er te doen in de Week van de Schooltuin?

Van 8 tot en met 12 april is het zover: De week van de Schooltuin! Inmiddels zijn we een heel eind met het maken van een programma. Zo valt in deze week ook de Nationale Buitenlesdag (dinsdag 9 april), met als thema: je eigen voedsel verbouwen. Stralend middelpunt die dag: de aardappel! Je ontvangt hiervoor gratis de Grote Pieperles. En er gebeurt nog veel meer.

Stuur jouw hulpvraag in 

Wil je starten met schooltuinieren, maar weet je niet goed hoe? Dan kun je voor 1 april een video aan ons opsturen, met daarin jouw hulpvraag. De winnaar krijgt hulp van een moestuincoach of een financiële bijdrage in de kosten. 

Andere leuke dingen 

Verder is er een online spreekuur, kan je gebruik maken van een stimuleringsregeling en een gratis schooltuinfilm aanvragen ter inspiratie. Voor ondersteuners organiseren we een landelijke bijeenkomst. 

Meer lezen? Ga dan naar onze speciale pagina over de Week van de Schooltuin.